Jag är bäst och jag kan mest !! Öhhh?!?

Det är alltid tråkigt med osämja , och det är verkligen tråkigt när folk själva tycker dom är objektiva och inte ett dugg partiska och kan ta kritik  toppenbra ,,  ja det vill säga sålänge man inte säger emot  dom !

Jag hamna nyligen i en despyt på ett forum där jag sa ett par väl valda ord om en person , det jag sa var dock inget annat än fakta men det uppfattades ju som personliga påhopp av dom som inte tyckte att det jag sa skulle läcka ut !  Det jag sa hade egentligen inget med personens person att göra utan snarare personens handlingar vilka jag fördömmer !

Jag fick då en massa ajjabajja och det är ok , det kan jag leva med , Men ,,  jag fick också ett PM från en person från forumet där den skriver en massa om hur bra den är och hur objektiv och rättvis den är , för att sedan avsluta med att om jag kommer med personliga påhopp igen  på den här personen eller på någon annan i gruppen så åker jag ur gruppen  samt kommentarer som ” förstått”  och andra mindre hot !

När jag sen påtalar den här personens ”fel”  och allt annat än schyssta spel  både på forumet och utanför , så blir jag genast kallad Sjuk  , sjuk och paranoid !!

Med andra ord jag fick ett PM om att inte hoppa på folk personligen och blir sen anklagad av samma person för att vara sjuk !

– Är inte det fantastiskt ???

Jag är knappast perfekt och jag vet att jag kan vara vass i synnerhet när någon retar upp mig ,, men ,, det finns ju helt klart flera som borde ta sig en lång och noga titt i spegeln  innan dom ger sig på andra !

Att säga till någon att den personen är sjuk är verkligen Inte Ok !! I synnerhet inte pga av skilda åsikter och meningar !

Man kan tycka någon Beter sig dumt , omoget , naivt osv ,,  men att säga att någon är sjuk det är något annat !

– FULT !!!!

 Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s