Det är en härlig utveckling vi har fått i Sverige !

På Wikipedia kan man läsa lite om Reinfeldt  om man vill lite kul info som att han skrivit böcker och varit extremt emot alla former av bidrag  från staten  ” inga standardkrav skall skattefinansieras ”  ..  Det är tydligen ok att vräka ur sig vad som helst och ha vilka extremåsikter som helst ,, skriva böcker för att svartmåla folk osv ,,  men gud nåde den som  handlar en Toblerone ,,  Hejja Hejja Gubbarna i blått !!

År 1993 skrev Fredrik Reinfeldt boken Det sovande folket, där han kritiserar den svenska välfärdsstaten och argumenterar för ett liberalt samhällssystem. Han skriver bland annat ”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt skall inga standardkrav skattefinansieras”. Efter den borgerliga valförlusten 1994 gick han till angrepp mot den dåvarande partiledaren Carl Bildt, som han ansåg hade fått en alltför stor dominans inom partiet.[7]I boken Nostalgitrippen kort därefter beskrev han ett tiotal personer inom den moderata ledningen, bland andra Gunnar Hökmark och Bo Lundgren, som ”Carl Bildt-kopior”.[12] Detta ledde i sin tur till hård motkritik från den moderata riksdagsgruppen, som ansåg att Reinfeldt hade gått över gränsen. Den 14 februari 1995 kallades han till ett möte med riksdagsgruppen, som han själv beskrivit som en ”enda lång utskällning”.[7] Efter detta tonade han ned sin kritik och lade sig inom den moderata mittfåran, men han fick under de följande åren inga viktiga politiska uppdrag.

kaos nya lya

View original post


2 kommentarer on “”

 1. kao skriver:

  Han är inte normal – men det är väl ingen som inte sett verkligheten – och förstått den. Har läst ”Det sovande folket” Reinfeldt skrev som 28-årig riksdagsman. Men hans taskiga svenska verkar mer vara skriven av en aningslös 12-åring i MUF.

  Ha det gott.
  Kao

  • Ewa skriver:

   Oki ,, jag får nog ta och läsa den där boken kanske =)

   Om jag kan låna den nånstans tänker inte sponsra med 1 kr 😀

   Kraam och Trevlig Helg =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s